EKAP’ta Yenilikler
11.07.2023
Açık ve belli istekliler arasında ihale usulleriyle yapılan mal alımı ihalelerinde elektronik eksiltmenin yapılabilmesine ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

İtirazen şikâyet başvuru bedeli iadesine ilişkin başvuruların ve buna ilişkin tebligatların EKAP üzerinden yapılabilmesine ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

Yeterlik bilgileri tablosunda bilanço ve iş hacmine ilişkin alanların otomatik olarak dolmasına ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

Yeterlik bilgileri tablosunda – ihalede istenilmesi durumunda – iş deneyim belgesi, bilanço ve iş hacmine ilişkin alanların doldurulmadan e-teklif verilmesine izin verilmemesine ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

İstisna kapsamındaki ihaleler için diğer tebligat türünün kullanıma açılmasına ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

E-Teklif değerlendirme ekranlarında yer alan “Tekliflerin Değerlendirilmesi” kolonundaki teklif değerlendirme sonucu seçeneklerine “Ekonomik açıdan uygun bulunmamıştır” seçeneğinin eklenmesine ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

Teklif değerlendirme ikinci oturumda ekonomik açıdan en avantajlı ikinci teklifin ataması yapılmadan geçildiğinde uyarı verilmesine ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

Aşırı düşük teklif sorgulama yazısında önemli teklif bileşenleri alanının zorunlu olarak doldurulmasına ilişkin geliştirme devreye alınmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz