BİRİM FİYATLAR 3. KEZ GÜNCELLENDİ!

Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı, 1934 yılından bugüne kadar, ilgili mevzuat çerçevesinde görev, yetki ve sorumluluklarını yerine getirirken bir yandan da yaptığı yayınlar ile inşaat sektöründe ortak terminoloji ve teknik şartnamelerin oluşturulmasında öncülük etmektedir.

Bilindiği üzere, asgari ücret 01.Temmuz.2022 tarihinden geçerli olacak şekilde yeniden belirlenmiştir. Bu kapsamda, Bakanlığımız rayiç ve birim fiyat listelerinde yer alan, işçilik ücretleri ile bazı rayiç ve birim fiyatlar güncellenmiş ve 01.Temmuz.2022 tarihi itibari ile yürürlüğe girmiştir.

Adı geçen yayınımızın temin yeri İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü’dür. Yayınlarımız ile bilgilendirmeler, www.csb.gov.tr web sitesinin Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı bölümünde veya direk Başkanlığımız https://yfk.csb.gov.tr/ adresinden yapılmaktadır.

Türkçe “İnşaat ve Tesisat Birim Fiyatları” kitabının 1.Temmuz.2022 tarihli güncel hali  İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü’nce 29.Temmuz.2022 Cuma günü itibari ile satışa sunulmuştur.

kaynak:

https://yfk.csb.gov.tr/1.temmuz.2022-tarihinden-gecerli-insaat-ve-tesisat-birim-fiyatlari-kitabi-satisa-sunuldu-haber-272364

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2022 Yılı İnşaat ve Tesisat Birim Fiyatları 17.01.2022 Tarihinde Yayımlandı.

T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığının 2022 Yılına ait güncellenmiş birim fiyatları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı birim fiyatları neden güncellenmek zorunda kalındı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz