EKAP’ta Yenilikler

05.07.2021

  • İhale ve ön yeterlik dokümanları, ihale ve ön yeterlik ilanları ile standart formların, 20.06.2021 tarih 31517 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan mevzuat değişikliklerinin 05.07.2021 tarihinde yürürlüğe giren maddeleri ile uyumlu hale getirilmesi sağlanmıştır.

    İş kalemleri bazında fiyat dışı unsur yöntemi seçildiğinde, belirlenen iş kalemleri gruplanarak bu kalemlerin toplam tutarları üzerinden puan verilmesi imkânı sağlanmıştır.

    İş kalemleri bazında fiyat dışı unsur yöntemi seçildiğinde, iş kalemlerine ilişkin asgari oran, azami oran ve fiyat dışı unsur puanı bilgilerinin Excel’den aktarılması mümkün hale getirilmiştir.

    İdareler için teklif değerlendirme aşamasında, isteklilerce beyan edilen ve/veya sunulan bilgi ve/veya belgelere istinaden, isteklilerin fiyat dışı unsur puanlarını değiştirebilecekleri/güncelleyebilecekleri ekran devreye alınmıştır.

    Fiyat dışı unsur tanımlama ekranlarında idareler için, idari şartnamelerde ise idareler, istekliler ve istekli olabilecekler için seçilen fiyat dışı unsur yöntemine ve puanlama kriterlerine ilişkin açıklayıcı bilgiler eklenmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz